Om Midt Troms Utmarksservice

Mtu? Litt om oss.

Det hele begynte i det små i Målselvdalen, Da gründer og daglig leder Snorre S Larsen hadde en drøm og visjon om et Villmark og Utmarkssenter i Troms. Foretaktet Midt Troms Utmarksservice (MTU) skulle bli et foretak som skulle yte salg og service for kunder tilknyttet jakt, fangst, fiske, friluft og utstyr tilknyttet skog og skogsdrift. Med en bakgrunn og stor egen interesse for dette, ble stein for stein lagt i et rolig tempo. Med mange ideer og sene kvelder med opppussing av fremtidige lokaler, dro drømmen seg sakte men sikkert til.

Med sine gode venn Mattias Berglund sørpå, med flere fartsår i våpenbransjen, ble fort avtale med Interjakt Norge også en realitet. Takk for det Mattias! Med seg på lasset i starten ble også dølene Christian Fredheim, Silja Sivertsen, Lasse Elverum, og Kjell Hogbo med på skuta. Alle hver med sine kvalifikasjoner ut i fra sine interessefelt.

Alle med sine ferdigheter bidrar i dag som ambassadører på et nivå som gjøre at foretaket Midt-Troms Utmakrsservice er blitt en realitet og en aktør som kunder i hele Nord-Norge er blitt en del av. Vi kan stolt si at vi er i vekst og at dette er blitt en drøm og en realitet som er oppe å går, og ikke minst kommet for å bli her i Målselv.

Vi kommer til å bli sett rundt om i fremtiden, da vi kommer ut i bygdene og besøker dere kunder.
Med vår kapellhenger på slep kommer vi til å farte rundt i Nord med både fine varer, gode tilbud og Wirebjørnen «bamse» med på lasset.

Alt av avtaler med leverandører er nå på plass og kundemassen øker dag for dag.
Dette er noe vi stolt setter pris på, takket dere kunder som bruker oss!

Vi jobber daglig med å bli bedre på det vi skal drifte med, og ser vel heller enda ikke begrensningene på hva vi kan tilby dere kunder.


Vårt Mål: Kompetanse, service og kvalitet!

Hvem er vi i Midt Troms Utmarksservice?

MTU Teamet består av

Litt om oss:

Snorre Larsen: Daglig leder med bakgrunn fra våpenbransjen, er utdannet Jegerprøve, rifle og jakt instruktør. Snorre har ansvar for salg av våpen, optikk, lyddempere og varer tilknyttet jakt og fangst.

Silja Alise Sivertsen: Sitter på regnskap, og er den som sier i fra når vi handler for mye varer. Fører regnskap og sender ut fakturer tilkyttet våre faster kunder.Jakter selv Elg, og da med sine hunder Rago og Chikko. Er tidliger skiskytter og kan gi smøretips om det er behov for det.

Christian Fredheim: En som har både har vært en god venn av Snorre og er en primus motor for å få dette til. Er en Ivrig jeger og er en løshund jeger til sin hals. Hovedfelt: Varer tilknyttet jakt, friluft og hundeutstyr.

Lasse Elverum: Hovedfelt: Skog, skogsutstyr og motorsager.
Drifter salg av dette og med sin kompetanse drifter dette med stil. Ivrig og dyktig småvilt jeger. Jakter også med hund.

Kjell Hågbo:  Skogskaren som har holdt i motorsaga i en manns alder. En dyktig ammasedør som som både kan skog og utstyr tilknyttet dette. Er det noen man lurer på angående motorsag og felling av større trær, ja da spør mann Kjell.

Odin Iselvmo: Odin er født og oppvokst på Rundhaug. Går til daglig på Bardufoss VGS – Bygg og Anleggsteknikk hvor han trives godt. Odin er vår man i butikken og på verksted, han er ikke redd for å ta i et tak. Fritiden bruker han helst på jakt, fiske og friluftsliv i Målselvdalen. Odin tok jegerprøven i 2017, men har vært med på jakt siden 5-års alderen. Han har alltid hatt en lyst til å drive med jakt, fiske og friluftsliv og har fått dette inn med morsmelken hjemme på Kirkesnesmoen via foreldre, besteforeldre og familien for øvrig. Odin jakter for det meste rype, elg og fisker i Målselva etter storlaksen dersom han ikke er på fjellet etter røya og storørreten.

Ragnhild Nordmo: Ragnhild er aktiv skytter og deltok i 2018 på LS og nådde helt til finalen i klassen rekrutt. Og i 2019 kom hun på tredje plass i feltskyting i sin klasse. Hun har flere meritter bak seg hvor hun har vunnet lagsmesterskap i både bane, felt og miniatyrskyting i tillegg til flere andre plasser i samlagsmesterskap i bane og felt. På fritiden er hun gla i å fiske og driver mye med isfiske gjennom vinterhalvåret, hun har også en stor lidenskap for dyr. Ragnhild vil du møte i butikk og som renholder hos oss.

Så når akkurat du sender oss ei melding her inne, ja da er det en av oss som svarer.

Vel, dette var litt om oss!