Kristine Strøm

Kristine Strøm 24 år, Bardu, Troms og Finnmark. Kristine er en fersk jeger med lidenskap for rovviltjakt, hund og friluftsliv. Kristine bor i Indre Troms og bruker mye av tiden sin på hundene Marley (bordercollie blanding), Zango (beagle) og Nord (finsk støver, valp).

Utenom jakt og hund så bruker hun også mye av tiden sin til å utforske naturen i Indre Troms, da hun ganske nylig flyttet fra Norland. Hun er så heldig at hun har villmarka rett ut av husdøren sin og dette blir selvfølgelig utnyttet fullt ut.

Hun tok jegerprøven i 2018, så hun anser seg selv som fersk, men samtidig har hun vært fått bygd seg opp mye erfaring på kort tid gjennom variert jakt og forskjellig jakt. Men hun har vært mest ivrig på jakten etter rødreven. I tiden fremover håper hun å lære mer om en annen type rovviltjakt samt at hun kommer til å bruke mye tid på å få frem en god rovviltpreget støver. Kristine er aktiv på sosiale medier og dere kan følge henne gjennom hennes instagram-profil; kristinestrom Vi ser fram til samarbeidet med Kristine og har stor tro på at hun vil tilføre teamet vårt mye positivt.